Hoe werkt LipoLip?

Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen. De samenstelling van de ampullen is volledig natuurlijk en bevat stoffen die de vetverbranding ondersteunen. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op het regelcentrum in de hersenen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust, vetverbranding en je hormonen.

Het resultaat: Het LipoLip-programma draagt bij tot het sterk verminderen van je hongergevoel. Tevens  ondersteunt het jouw specifieke noden door meer balans in het lichaam te brengen. Tegelijk helpt het om jouw lichaam aan te sporen om zijn eigen vetvoorraden te verbranden. Het optimaliseren van je spijsverteringsproblemen is hierbij ook essentieel.

LipoLip helpt alleen de reserve-vetophopingen  die overgewicht veroorzaken te elimineren. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Het draagt bij op een veilige en harmonieuze manier tot het verliezen van enkel overtollig vet en geen verlies van onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa.

Tijdens het volgen van het programma haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat het bijdraagt tot een verminderd hongergevoel en je lichaam in evenwicht brengt zodat je kiest voor de juiste voeding.

Uiteraard is het niet voldoende om alleen de voedingssupplementen in te nemen. Je moet ook je voeding aanpassen doormiddel van een aangepast voedingsplan. Het afslankende voedingsprogramma is nauwkeurig op punt gesteld door orthomoleculair voedingsdeskundige Leen Steyaert en maakt onlosmakelijk deel uit van het programma.

Conform de vigerende Europese richtlijnen mogen geen gezondheidsclaims gedaan worden.