Tevreden klanten

Sabine, 43 jaar

“Na jaren ontevreden te zijn over mijn gewicht en het jojo effect dat ik bij iedere poging om af te vallen ondervond besloot ik het toch nog een keer opnieuw te proberen. Dit maal onder echte begeleiding. Ik kwam op aanraden van een vriendin bij Leen Steyaert terecht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst nogal sceptisch stond tegenover dit dieet. Ik probeerde zo gezond mogelijk te leven en begreep niet hoe ik de kilo’s niet onder controle kon houden. Ik startte enkele weken geleden met de kuur en ik moet zeggen dat ik me dankzij Leen haar begeleiding me hier echt goed bij voel. Ik heb zelfs meer energie daar ik dacht dat de verminderde energie nu eenmaal bij het ouder worden hoorde. Het grootste effect zie ik op mijn buik en heupen. Aan dit tempo kan ik binnenkort enkele nieuwe broeken gaan kopen. Ik ben benieuwd wat LipoLip nog kan brengen voor mij, ik ben alvast overtuigd.”

Agnes 65 jaar

Enkele maanden geleden besloot ik om 10 kilo af te vallen, Ik had allerlei lichamelijke klachten, sliep niet goed en vond mezelf te dik vond. Ik hoorde van een vriendin over de LipoLip en besloot dit voedingsprogramma te volgen.Na ongeveer zes weken was ik die 10 kilo kwijt.Ik voelde me veel gezonder en had veel meer energie.
Nu zelfs een jaar na de kuur ben ik nog steeds die kilo’s kwijt.Ik ben gezond en eet heel afwisselend, En ik neem ook voldoende beweging. Mijn levenskwaliteit is enorm verbeterd.

Erik 42 jaar.

Elk jaar volg ik een lipolip kuur bij Leen. Ik bekijk het als een resetting. Ik heb namelijk een heel druk sociaal leven waar lekker eten centraal staat. Niettegenstaande ik ook veel aan sport doe moet ik toch opletten dat ik niet aankom. Daarom kom ik steeds met plezier een kuurtje volgen. De ampullen maken dat ik geen honger heb en daarbij mag ik nog eens heel veel groenten en fruit eten en wat vis en vlees. Zo kunnen de paar kilootjes er vlot af, vooral op mijn buik. Ik onderga tegelijker tijd een detox kuur want door het grote vetverlies verlies je ook toxines uit je vetweefsel. Mijn lever is heel dankbaar voor de kuur. Ik voel geen steken meer op die plaats.

Cindy 25 jaar

Ik ben een levensgenieter van het bourgondische type . Ik moet dus regelmatig een rustpauze inlassen. Mijn probleem is dat ik altijd afslank op de verkeerde manier. Ik heb een kleine buste en daar wil ik geen vet verliezen. LiPoLip is voor mij de enige oplossing. Het is juist het overtollig vet dat ik met dit traject kwijtspeel. Ik voel me ook telkens heel fit en daar zorgen de ampullen voor. Die werken op 2 regelklieren in de hersenen die je gewicht en hormonen balanceren en dat is duidelijk te voelen.