Past LipoLip/ LipoMen bij jou?

Het LipoLip-programma is een onderbouwd dieet. Dit wil zeggen dat het volgen van het programma je algemene gezondheid ten goede komt en deel uitmaakt van een totaalconcept dat je algemeen welzijn en je levenskwaliteit verbetert. De meeste diëten leveren bijna altijd veel ellende op. Ze leiden tot steeds dikker worden, tot geobsedeerd zijn met eten, teleurstellingen, overeten, schuldgevoel, spijt en soms zelfs tot eetstoornissen.

Het vraagt in het begin heel wat doorzettingsvermogen om af te kicken van troostvoeding en terug te leren om je niet te vullen maar te voeden.

Ben je gemotiveerd om je gewichtsprobleem aan te pakken of wens je een figuurcorrectie dan is Lipolip toch iets voor jou?

Nieuwe gewoontes aanleren vraagt tijd. De LipoLip kuur geeft je hierbij een grote duw in de rug. Je bent blij dat je eindelijk nog wat kilo’s verliest op een verantwoorde manier, je voelt je beter en je motivatie zal groeien om werkelijk het verschil te maken en de verantwoordelijkheid op te nemen om goed  voor jezelf dus voor je gezondheid te zorgen.