Is het LipoLip-programma de oplossing voor jou?

Sommige mensen hebben al tal van diëten gevolgd en zijn bijna wanhopig omdat geen enkele methode voor hen heeft gewerkt. Mensen die het LipoLip-programma volgen, voelen zich evenwel zeer goed want ze zien daadwerkelijk resultaten. Hun honger is na een paar dagen over. Ze leven op hun eigen vet en niet op de voeding die toegestaan is. Cravings en trek in allerlei lekkers komen uiteraard nog voor, maar hiervoor kun je terecht bij je therapeut/coach, die je zal begeleiden en helpen om moeilijke momenten te overbruggen.

Normaal gesproken is het mogelijk om met een gezonde, volwaardige voeding je gewicht te behouden of terug te krijgen. De lipolipmethode vertrekt vanuit de visie om het volledige lichaam te herstellen. Door vitale en pure authentieke voeding zullen je gezondheidsklachten bijgestuurd kunnen worden of zelfs volledig verdwijnen. Omdat we door het aanpakken van het overgewicht  ons focussen  en orienteren op een gezond en ontstekingsvrij lichaam verlies je niet alleen vet maar win je aan vitaliteit en veerkracht. 

Veel mensen geraken echter gedemotiveerd omdat het te lang duurt vooraleer ze resultaten boeken of omdat ze er gewoon niet in slagen om af te slanken, met als gevolg dat ze zich op de duur wagen aan allerlei crashdiëten die het probleem verergeren. Het LipoLip-programma is een heel ander verhaal. Zelfs mensen die hardnekkig vet vasthouden in hun lichaam bereiken er resultaten mee. Ze slanken snel af in centimeters, zelfs nog meer dan in kilo’s. Met dank aan een snelle start is de motivatie groot om door te zetten.

Mensen die het LipoLip-programma volgen, voelen zich  beter, vinden zichzelf aantrekkelijker, zien dat hun bloedwaarden en bloeddruk verbeteren en slapen opnieuw goed. Hun drang naar zoet is verdwenen en ze hebben weer zin om te bewegen. 

Mensen zullen merken dat als ze de kuur volgen in een stroomversnelling geraken en steeds enthousiaster worden over hun herwonnen gezondheid. Het positieve is ook dat ze na de kuur meestal niet opnieuw aankomen en meer energie hebben dan ooit tevoren. Dit programma heeft immers als doel zonder roofbouw op je lichaam te plegen, het eet- en bewegingspatroon (je levensstijl en dit  met een doordachte lange termijnvisie) blijvend te veranderen.

Uiteraard vraagt dit zeker in het begin heel wat doorzettingsvermogen maar wij bieden jou ondersteuning en comfort in het pad naar een vitalere en gezondere versie van jezelf en de kans sterk te verminderen op een terugval.