Het vetverlies wordt gemeten met een moderne hightech vetbalans. Hierdoor zien we hoeveel vet je verliest.

Indien we zien dat je toch wat spiermassa verliest zal je begeleidende therapeut je programma bijsturen.

Ja dat kan. Vermist de kuur regulerend en ondersteunend werkt voor je hormoonbalans kan het zijn dat je hevigere menstruaties hebt of dat je vroeger of later menstrueert. je hoeft je dus geen zorgen te maken. ben je ongerust, raadpleeg dan je begeleidende therapeut.

Ja , dat is mogelijk. Sommigen mensen verliezen elke dag gewicht en sommigen slanken af in plateaus. het kan zijn dat je enkele dagen tot een week op het zelfde niveau blijft staan. dit wil niet zeggen dat er niets gebeurd. in tegendeel. Je lichaam houdt vocht op en je kan zelfs enkele honderden grammen ‘bijkomen’. Dit is echter vocht. Op een gegeven moment zal je veel beginnen plassen en je ziet een gewichtsdaling op je weegschaal.

Neen, de ampullen bevatten wel een vloeistof met ingescande  “informatie” die de regelcentra van je hormonen en je gewicht en eetlust  in de hersenen. Deze informatie wordt regelmatig bijgestuurd bij de aanmaak van nieuwe vloeistof volgens nieuwe ervaringen en bevindingen.

Of u op restaurant kunt gaan tijdens de kuur of niet hangt van uw ingesteldheid af.

Blijf zeker van het brood af en kies een stukje gegrild vlees of vis en gestoomde groentjes. U kan ook kiezen voor een steak tartaar,  carpaccio, tomaat – mozarella of een tomaat- garnaal zonder mayonaise. Een uitgebreide salade met een vinaigrette dat u zelf meebrengt in een potje behoort ook tot de mogelijkheden. het is nu de moment om uw glaasje wijn of champagne te drinken.

Het dessertje kan een kopje koffie of een stuk fruit zijn.

Wat maakt LipoLip anders dan andere diëten?

Bij andere snelle diëten verliest men veel vocht en spieren, dus op de weegschaal vermindert het aantal kilo’s, maar aan de vetlaag is weinig veranderd. Dit is niet zo met LipoLip en dit is ook de reden waarom je na de kuur minder snel aankomt: het resultaat van de kuur is dat het bijdraagt tot het verlies van  overtollig vet en geen spier- of vochtverlies veroorzaakt. Vooral helpt het om het vet dat er het moeilijkst afgaat, namelijk de vetrolletjes die over de BH-rand hangen, de love handles en het buikvet te elimineren.

LipoLip ondersteunt bij de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet, dat biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bijvoorbeeld bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren. Bij LipoLip  ondersteunt alleen het verlies van ‘overgewicht’-vet. Metingen van het vetpercentage tonen dit aan.

Mag ik mijn dagelijkse medicijnen  blijven nemen?

Gedurende de LipoLip kun je zonder probleem je gebruikelijke medicatie innemen. Dit geldt ook voor anticonceptie. Ben je suikerpatiënt, dan zal je je medicatie waarschijnlijk moeten aanpassen ter voorkoming van een hypo. Je eet tijdens de kuur namelijk geen koolhydraten en suikers. Deze aanpassing kan ook gelden voor cholesterol- en bloeddrukverlagende medicijnen. Het is geen contra indicatie, maar het vraagt alleen extra aandacht. Neem geen vetzuren zoals omega-3 tijdens de kuur. Vermijd keelpastilles en hoestsiroop. Je mag wel suikervrije kauwgom gebruiken.

Is een terugval mogelijk?

Als je het programma op de juiste manier volgt en regelmatig op controle gaat bij je therapeut, heb je een grote kans om blijvend resultaat te hebben. Als je lijdt aan dwangmatig of emotioneel eetgedrag heb je echter kans om te hervallen. Je hebt dan psychische ondersteuning nodig. Onderschat ook de verleidingen in het dagelijkse leven niet. Bedrieglijke reclames voor cornflakes, zoete melkdrankjes en snoepgoed hebben alleen de bedoeling om de verkoop te doen stijgen en allerminst de intentie om je happy en gezond te houden. Aan de andere kant word je elke dag geconfronteerd met het schoonheidsideaal van slanke, mooie vrouwen en mannen. Weet dat dit enkel een droomwereld is en dat het realistischer én gezonder is te kiezen voor een aanvaardbaar gewicht.

Zal ik honger lijden?

Nee! Het programma is zo opgebouwd dat je geen honger hebt. Alleen de eerste twee dagen kun je misschien een hongergevoel hebben. Vanaf het moment dat de ampullen begonnen te werken, verdwijnt het hongergevoel. Het unieke aan LipoLip  is dat het  uitsluitend ondersteunend werkt om het oude, overtollige vet aan  te verbranden. Tijdens het volgen van de kuur haal je je energie niet uit je voeding, maar op je vetreserves. Dit is de reden waarom je geen honger hebt.

Zijn er bijwerkingen?

Neen, er zijn geen bijwerkingen. De eerste paar dagen van de kuur wordt wel eens melding gemaakt van hoofdpijn, duizeligheid of gewrichtspijnen. Deze verdwijnen echter snel. Ze kunnen het gevolg zijn van het vrijkomen van gifstoffen, zoals zware metalen, die in je vet opgeslagen zaten.

Mag ik op elk moment stoppen met de kuur?

Wil je blijvende resultaten, dan moet je de kuur minstens 24 dagen volgen. Vanaf dag 24 (na 24 ampullen) mag je elke dag stoppen. Dit wil zeggen dat de kuur – bij wijze van voorbeeld – ook 25, 26, 27… tot maximaal 36 dagen mag duren, als ze maar minimum 24 dagen met ampullen (+ 3 dagen dieet zonder ampullen) duurt. De kuur kan verlengd worden tot uiterst maximum  60 dagen mits de aanschaf van extra ampullen mocht je nog meer kilo’s dan 10 procent van je lichaamsgewicht willen verliezen.